Törzsvásárlói rendszer

Örömmel köszöntjük törzsvásárlóink között és bízunk benne, hogy a nálunk vásárolt termékekkel elégedett lesz!

A Törzsvásárlói Kártya (továbbiakban: kártya, bizonyos helyeken megkülönböztetésül: papír alapú kártya, illetve plasztik kártya) használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói Kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói Kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya a Kígyó Gyógyszertárban használható, beleértve az internetes vásárlásokat is.

A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával, internetes áruházunkban a kártyaszám megrendeléskori megadásával) történt vásárlások bekerülnek az elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Törzsvásárlónak.

Hogyan lehet Törzsvásárlói Kártyához jutni?

A kártya a gyógyszertárban vehető át. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a Vásárló egyszeri alkalommal legalább bruttó 5000Ft értékben vásároljon és megadja a regisztrációhoz szükséges adatait. A regisztrációval a kártyatulajdonos elfogadja a részvételi feltételeket. Az adatok rögzítése a rendszerben azonnal megtörténik, utána a kártya használatával a gyógyszertárban igénybe vehetők a kedvezmények.

A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei

  • Az adatai megadásával a Vásárló elfogadja a Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. A rendszerben mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
  • Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a társaság jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.
  • Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a társaság jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a kártyát letiltani.
  • A társaság jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.patika-net.hu honlapon.
  • A Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz.

Adatok kezelése és védelme

Az adatok megadásával a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is - a társaság elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a társaság, vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Felelősség

  • A társaság nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
  • A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.
  • Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek. Telefon - +36 (28) 430-069.

A Törzsvásárlói rendszer részletes szabályzata gyógyszertárunkban kifüggesztve megtekinthető.

Itt megtalál minket

2100 Gödöllő,
Gábor Áron utca 3

Elérhetőségeink

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 (28) 430-069

Nyitva tartás

Hétfő – Péntek
: 08:00 – 19:00
Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét